Városimázs

A városimázs az a kép, amely az emberek fejében él egy-egy településsel kapcsolatban. Az a város rendelkezik jól felépített imázzsal, amely kitartó munkával eléri, hogy mindenkinek ugyanaz a néhány dolog jusson eszébe róla. Legjobb, ha ez akár egy jól megfogalmazott mondatba sűríthető. Ennek jelentőségét egyre több városvezető ismeri fel, és tudatos stratégia mentén menedzseli a település nyilvánosságbeli megjelenését. Az Image Factory blogjának a célja, hogy felhívja a figyelmet a települések imázs-kommunikációjának fontosságára, értékelje a legfrissebb eredményeket, kommentálja az érdekes híreket.

Városimázs Toplista

A Városimázs Toplista a 10.000 főnél nagyobb magyarországi települések – Budapest nélküli – imázs-rangsora. Az Observer valamint az Image Factory kutatói országos sajtómegjelenések alapján készítik.

Friss topikok

Image Factory twitter

  • Hibás feed URL.

Győr imázsfilmmel folytatja kampányát

2010.06.30. 11:24 Image Factory

Folytatódik Győr kommunikációs kampánya. Most egy közel négy perces imázsfilmmel rukkoltak elő. A film alapvetően jól átgondolt, szép képekkel operál, jól mutatja be a kampányban korábban használt arcokat (Fekete Dávidtól Vincze Ottóig). Egyértelműen dícsértes maga a…

1 komment · 1 trackback