Városimázs

A városimázs az a kép, amely az emberek fejében él egy-egy településsel kapcsolatban. Az a város rendelkezik jól felépített imázzsal, amely kitartó munkával eléri, hogy mindenkinek ugyanaz a néhány dolog jusson eszébe róla. Legjobb, ha ez akár egy jól megfogalmazott mondatba sűríthető. Ennek jelentőségét egyre több városvezető ismeri fel, és tudatos stratégia mentén menedzseli a település nyilvánosságbeli megjelenését. Az Image Factory blogjának a célja, hogy felhívja a figyelmet a települések imázs-kommunikációjának fontosságára, értékelje a legfrissebb eredményeket, kommentálja az érdekes híreket.

Városimázs Toplista

A Városimázs Toplista a 10.000 főnél nagyobb magyarországi települések – Budapest nélküli – imázs-rangsora. Az Observer valamint az Image Factory kutatói országos sajtómegjelenések alapján készítik.

Friss topikok

Image Factory twitter

Nincs megjeleníthető elem

A Quick gyorsétteremlánc első üzlete Keszthelyen nyílhat

2010.01.09. 22:00 ImageFactory

Keszthelyen nyitja második bevásárló központját egy osztrák konzorcium, amely Alphapark néven már Sopronban is jelen van. Balaton fővárosának gazdasági és turisztikai jelentőségét is jelzi, hogy egy 15 000 négyzetméteres beruházást is elbír. A legnagyobb bérlő az OBI lesz, ruhamárkák közül a New Yorker az ismert név.

Itt nyílhat az országban az első étterme a közleményben csak egy belga gyorsétteremláncként definiált cégnek. Persze nem nehéz kitalálni, hogy a Quick-ről van szó, amely ismerős lehet annak, aki járt Franciaországban vagy Belgiumban - és Magyarországon is volt már egy kalandja.

Szólj hozzá!

Címkék: keszthely business

A bejegyzés trackback címe:

https://varosimazs.blog.hu/api/trackback/id/tr301660109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása